Nyhedsbrev-Forbrugervalg og borgermøde 2021

Gør din stemme gældende, når Gribvand Spildevand afholder borgermøde og Forbrugervalg 2021

Gribvand Spildevand indbyder alle interesserede til:

Borgermøde den 13. september
kl. 18:30 – 22 i Gribskovhallen, Larsensvej 15B, Græsted


På borgermødet kan du høre sidste nyt fra Gribvand Spildevand og ikke mindst møde de fire kandidater, der stiller op som forbrugerrepræsentanter til Gribvand Spildevands bestyrelse ved Forbrugervalg 2021.

Forbrugervalg 2021

HUSK: afgiv din stemme til Gribvand Spildevands Forbrugervalg fra den 3. til 30. september kl. 16. Valget foregår elektronisk på selskabets hjemmeside: www.gribvand.dk.

Hvordan kan du stemme?

Er du kunde og ejer, skal du benytte dit kundenummer. Har du ikke et kundenummer, f.eks. fordi du bor til leje eller bor i andelsbolig, skal du bestille en stemmekode eller meddele Gribvand Spildevand, at du ønsker at stemme, senest den 10. september 2021. Har du ikke et kundenummer, fordi du er tilflyttet efter den 27. august 2021, skal du bestille en stemmekode senest 29. september 2021. Bestilling af stemmekode og selve afstemningen foregår på https://stemonline.dk/gribvand/.

Du kan også finde et link til afstemningen på www.gribvand.dk, hvor du kan læse mere om, hvordan du afgiver din stemme og se valgregulativet.

Det er også muligt at stemme ved fremmøde eller ved at brevstemme. Afstemning skal ske hos Gribvand Spildevand indenfor normal åbningstid. Stemmeseddel til brevstemmer kan hentes hos Gribvand Spildevand indenfor normal åbningstid eller rekvireres på e-mail fra den 3. september 2021. E-mailen skal indeholde oplysninger om kundenummer. Medbring sygesikringsbevis og billedlegitimation ved fysisk fremmøde.

Der vil også være mulighed for at afgive din stemme på borgermødet. Medbring sygesikringsbevis og billedlegitimation.

De fire kandidater til Forbrugervalg 2021 er:

Thomas Larsen, Græsted

En stemme på mig betyder: Øget fokus på ordentlighed. Gribvand Spildevand har mange store flotte projekter i disse år, og jeg vil være en garant for, at de bliver veludførte, og at de ikke bliver dyrere end højest nødvendigt.

Niels Andersen, Bakkelandet

En stemme på mig betyder: Øget indsats for natur og miljø. Jeg vil især arbejde for, at spildevandsselskabet i større udstrækning arbejder for et renere vandmiljø. Specielt vil jeg have fokus på, at vi får reduceret udledningen af næringsstoffer, således at vi i fremtiden får en renere Arresø.

Torben Winding Jensen, Vejby

En stemme på mig betyder: Fokus på klimaløsninger i forhold til de øgede mængder vand, vi kan vente i fremtiden. Flere gode og billige løsninger, som når Gribvand Spildevand strømpeforer spildevandsledningerne i stedet for at skifte dem ud. Desuden vil jeg have fokus på at mindske forureningen af Arresø.

Geert Ahrends, GræstedEn stemme på mig betyder: fokus på miljøkrav og klimaændringer. I forbindelse med Gribvand Spildevands store anlægsprojekter i disse år, vil jeg kunne indgå med min faglige baggrund og store viden om byggeri.

Læs mere på www.gribvand.dk/kandidater-2021

Med venlig hilsen
GribVand Spildevand

Gribvand Spildevand A/S  •  Holtvej 18C  •  3230 Græsted  •  Kundeservice@gribvand.dk  •  Telefon 48 40 41 00